آزادی، رضا تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 48-59]
آزادی، رضا بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
آزادی گنبد، رضا تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
آزادی گنبد، رضا کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
آزادی گنبد، رضا استفاده از ورمیکمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
ا
احمدیوسفی، مهدی تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
اسدی پور، علی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
اسلامی، کتایون استفاده از ورمیکمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
امیرجان، محمد اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
امیری نژاد، مهدیه تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 28-36]
ب
بخشی پور، محمد اثر فاصله کاشت و مقدار کود نیتروژنی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت در باغهای هرس کفبٌر شده چای [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 44-49]
بدخشان، سمیه مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
برجی پور، بیژن کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
بشارتی، نائره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
بهادری، فرزانه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
بهمنی، ایرج شیوع بیماری ویروسی Tea Plant Necrotic Ring Blotch در باغهای چای مازندران [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 4-6]
پ
پارسا، فاطمه تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
پارسا، فاطمه سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
پارسا، فاطمه فعالیت فیتوشیمی و زیستی ساپونین بذر چای [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 17-18]
پارسا، فاطمه غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
پارسامطلق، بهاره مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
پورقربان، نوشین معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
ت
تجددی طلب، کبری غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
تقی شکرگذار، سیداحمد انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]
ج
جهانگیرزاده خیاوی، شاهین کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
جهانگیرزاده خیاوی، شاهین بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
چ
چراغی، کلثوم تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
چراغی، کلثوم سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
چراغی، کلثوم چای ماچا و ویژگیهای آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 19-21]
چراغی، کلثوم آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 22-24]
حبیبی، فاطمه غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
حیدرزاده، سعید بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
د
دهقانی بیدگلی، رضا تأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
ر
رجبی پور، زهرا تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
رضاپور، یلدا تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]
رمزی، سمر تاثیر ساپونین بذر چای بر مرگ و میر، ویژگیهای زیستی و پارامترهای بیوشیمیایی کنه قرمز پا کوتاه چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 20-27]
رمزی، سمر کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
رمزی، سمر پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
روحی ویشکائی، زهره آشنایی با گیاه دارویی به لیمو Aloysia citriodora Palau [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 5-13]
روحی ویشکائی، زهره آشنایی با پرورش گونه خوراکی و داروئی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana) در استان گیلان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 40-48]
روستا، پروین تأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
روفی گری حقیقت، شیوا بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
روفی گری حقیقت، شیوا تاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
روفی گری حقیقت، شیوا بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
روفی گری حقیقت، شیوا تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 44-49]
روفی گری حقیقت، شیوا تاثیر اختلاط چای ایرانی و خارجی بر کیفیت چای سیاه [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 29-36]
روفی گری حقیقت، شیوا استفاده از ورمیکمپوست در باغ چای و تاثیر آن بر کیفیت محصول [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 37-43]
روفی گری حقیقت، شیوا انرژی میکروویو و کاربرد آن در صنایع غذایی [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 1-3]
ز
زهدقدسی، محمدجواد بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
س
سجادی، سید افشین شناسایی و معرفی گیاهان دارویی موثر در بهبود بیماریهای تنفسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 22-28]
صفائی چائی کار، صنم کاربرد تنظیم کنندههای رشد گیاهی روشی برای موفقیت بیشتر در ریشه دار کردن قلمههای گیاه چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 26-30]
صفائی چائی کار، صنم بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 31-43]
صفائی چائی کار، صنم آشنایی با سیستم کشت مخلوط چای با حبوبات [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 23-28]
صفائی چائی کار، صنم ارزیابی خصوصیات کیفی چای سبز استحصالی نه کلون انتخابی چای در دو شرایط آبیاری و دیم [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 15-16]
صفائی چائی کار، صنم غنی سازی چای سیاه و سبز با سبوس برنج در راستای افزایش ارزش غذایی و دارویی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 29-39]
صلواتیان، سید بابک ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای (مطالعه موردی منطقه غرب استان گیلان) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
ط
طالبی، علی بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 9-13]
طاووسی راد، فاطمه چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-21]
ع
عابدینی، فاطمه اثر ورمی کمپوست و باکتری ازتوباکتر کوروکوکوم بر فنولوژی، رشد و عملکرد اندام هوایی و اسانس در گیاه دارویی مرزه تابستانه(Satureja hortensis) در شرایط گلخانهای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
عیدیخانی، عبدالواحد گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
علیقلیزاده، داوود ارزیابی روشهای مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
علینقی پور، بهروز بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
غ
غلامی، مهران بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
ف
فاطمی چوکامی، علی تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
فاطمی چوکامی، علی تاثیر زمان وجین علف های هرز روی درختچه چای رقم کاشف [دوره 3، شماره 2، 1399، صفحه 9-11]
فرخی، شهرام پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
فلاحتگر، مینا استفاده از پودر عصاره چای سبز در تولید ویفر [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-15]
ک
کهنه، احسان بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
کهنه، احسان تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 14-19]
کهنه، احسان کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟ [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
کهنه، احسان پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana) [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 1-4]
متولی جلالی، مریم السادات تاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
متولی جلالی، مریم السادات بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 16-25]
متولی جلالی، مریم السادات سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی [دوره 3، شماره 1، 1399، صفحه 14-22]
یحیوی آزاد، ابوالفضل تأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
یزدانی بیوکی، رستم مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد